onsdag den 31. marts 2010

Mini A Ture


De kendte anorakker fra Mini A Ture er kommet i butikken i endnu flere farver end vist. Og til dem som ikke kender fordelene ved anorakkerne, kig lige her!
- vind- og vandtætte
- i de helt små størrelser har anorakken en lynlås på ryggen, som gør det let at give barnet den på. Mens lynlåse sider i siden af anorakken i de større størrelser
- altid god kvalitet


Og mens vi venter på foråret for alvor sætter ind, vil vi lige vise dig Mini A Ture´s high sommer dreng. Ternet skjorte i let hør/bomulds kvalitet, smarte shorts, og en skøn let strik bluse.
Nedenfor finder du et lille udpluk af high sommer pige. Skønne lette sommerbukser og strik trøje med et fint hulmønster. I samme serie finder du også den sødeste buksedragt med stropper, bluse og kjole.



mandag den 29. marts 2010

Petit Bateau


I Boutique Nicka har vi et stort udvalg fra Petit Bateau.
Vi har body´er, dragter til babyen, undertøj, badetøj m.m.
En klassiker er den stribede body, der denne sæson er barslet med 2 nye farver,
en støvet mørk rosa til pigen og en støvet grøn til drengen.
Men den klassiske med lyserød og lyseblå striber finder du stadig på vores hylder, ved siden af hvide i enkelt eller 2-paks, og andre af Petit Bateau´s body´er i bedårende farver og mønstre.

Fra Petit Bateau har vi også fået de sødeste små sommerdragter, så baby kan være behageligt og let klædt på, på en varm sommerdag.